esrr            EC          esrp          srrs 3    

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, ki je organ upravljanja za Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja (EKSRP), je v prvi polovici 2019 opravilo pregled uspešnosti izvajanja SLR in preverilo doseganje mejnikov na dan 31. 12. 2018.

LAS Mežiške doline so bila, na podlagi pregleda uspešnosti dodeljena dodatna sredstva iz EKSRP v višini 283.738,15€. Zaradi dodatnih sredstev iz naslova uspešnosti izvajanja SLR smo pripravili II. Spremembo SLR, v kateri smo razporedili dodatna sredstva v finančni plan.

II. Spremeba SLR je bila odobrena 1. 6. 2020.

BI TUDI VI RADI NADGRADILI VAŠA RAČUNALNIŠKA ZNANJA?

LAS Mežiške doline  sodeluje v projektu sodelovanja štirih LAS, z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, v okviru katerega izvajamo brezplačna računalniška izobraževanja. VABIMO vse prebivalce z območja LAS Mežiške doline, da se vključite v brezplačna izobraževanja  in tako nadgradite  vaša znanja s področja računalništva in digitalne pismenosti. Prijave za izobraževanja, ki se bodo izvajala v jeseni 2019 so odprte. Za več informacij smo vam na razpolago na telefonski številki  02 82 17 860 ali na elektronskem naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Več o projektu si lahko preberete TUKAJ.